Webshop

Innehållet på den här webbsidan är fritt för vem som helst att ta del av för privat bruk. Men många tycker om att ha ett organiserat material som går att skriva ut eller spara på ett enkelt sätt.

Därför har vi sammanställt allt material från fixanatet.se inklusive all text och alla bilder och har publicerat det i PDF-format.

Fixa Nätet som PDF-häfte

Du kan köpa och ladda ner Fixa Nätet i ett sammanställt häfte i PDF format på över 130 sidor. Häftet innehåller all information från fixanatet.se och är anpassat från webbsidornas format till bokform i A4 format. Vi har också sett till att kapitlen och avsnitten hänger ihop på ett logiskt sett och har ändrat ordning på vissa kapitel i häftet för att passa formatet bättre. Dessutom är häftet helt fritt från reklam och DRM (Digital Rights Management) skydd.

Du kan betala med kort genom Paypal, med eller utan ett Paypalkonto. Välj helt enkelt alternativet att betala med kort om du inte har något Paypalkonto.

Efter genomförd betalning kan du ladda ner PDF-filen via en nedladdningslänk som du också får via epost. E-postmeddelandet fungerar även som kvitto på betalningen.

 

Licensinformation

Materialet går utmärkt att använda som kursmaterial för enklare kurser inom datornätverk. Exempelvis kan det fungera som teorimaterial på en inledande kurs om nätverk på folkhögskola, högskola eller universitet, eller som en fristående kurs på folkuniversitet eller medborgarskola.

Materialet fungerar även som självstudiematerial för nyanställda eller som ett material som kan erbjudas i samband med andra kurser exempelvis som introducerande självstudie inom ämnet.

För all form av kommersiell användning av materialet på fixanatet.se (där materialet på ett eller annat sätt ingår som en valfri eller obligatorisk del i någon form av utbildning) måste en licensavgift motsvarande kostnaden för en kopia av materialet i PDF format betalas för varje deltagare, oavsett om deltagarna tilldelas en kopia av materialet eller ej.

Licensmodellen som används bygger primärt på en gentleman’s agreement. Vi väljer att i första hand helt enkelt lita på att du och din organisation betalar den låga kostnaden per användare för det antal deltagare som ni ger tillgång till materialet. Materialet är relativt unikt i Sverige och har i jämförelse med andra typer av utbildningsmaterial fått en attraktiv prisbild.

Har du några frågor eller om du vill diskutera fixanatet.se som studiematerial så får du gärna kontakta oss. För organisationer som vill använda materialet kan vi även diskutera andra typer av alternativa licensmodeller.

Vänligen notera också att licensformen för materialet inte tillåter att materialet bearbetas eller omarbetas. Kontakta oss om du har önskemål om att kunna bearbeta materialet, exempelvis genom att presentera det genom en företagsintern mall för dokument.